Qui som
5144
page-template-default,page,page-id-5144,bridge-core-2.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Qui som

Fundat l’any 2013, Rasoterra és una proposta única a Barcelona, amb una cuina vegetal de temporada i proximitat, basada en un ADN completament Slow Food, i en la cuina creativa de la xef alacantina Adriana Carcelén. A la nostra carta no hi trobaràs hamburgueses, xoriço vegetal o altres imitacions de les proteïnes animals: som una finestra sobre la biodiversitat vegetal que ens envolta i cuinem les verdures, els llegums, els cereals, les algues i les flors que ens proporciona la natura. Ho fem amb afecte i passió. I així, cada dia.

 

A la sala proporcionem un servei pròxim explicant cada plat i aconsellant el millor vi natural. I si no vols alcohol no passa res: tenim moltes begudes que no en contenen, i fins i tot un maridatge líquid amb fermentats i probiòtics.